Download the Free Trial Version of StatPac Survey Software
 

1. What are the limits of the free trial software?
2. What are the system requirements for StatPac?
3. I am having trouble downloading the software. Can you send me a CD?
4. How can I find out the serial number or version of my software?
5. What's the fastest way to learn StatPac?
6. What kind of support do I get?
7. Do I need previous research experience to create effective surveys?
8. How much does StatPac cost?
9. How can I order StatPac?
10. How many computers can I install the software on?
11. How do I get an upgrade for my copy StatPac?
12. Who is StatPac Inc.?
13. I have questions about Web surveys.
14, I have questions about running analyses.

QUESTION 1 - What are the limits of the free trial software?

ANSWER - The free trial version is the same as the full version except it will only analyze the first 35 records (respondents) from a data file. It includes the Basic Analysis Module, Web Survey Module, and Advanced Analysis Module. The demo does not expire and you can create an unlimited number of surveys. You may use your own server or the guest folder at http://take-survey.com to host your online survey.

Top


QUESTION 2 - What are the system requirements for StatPac?

ANSWER - Click here for a description of our system requirements

Top


QUESTION 3- I am having trouble downloading the software. Can you send me a CD?

ANSWER - We no longer send free complimentary CDs. Our software uses the Internet for many of it's functions. If you are unable to download the software, you will probably be unable to use it. We do send CDs to licensed users who want a backup copy of the package.

Top


QUESTION 4 - How can I find out the serial number or version of my software?

ANSWER - To determine which version of StatPac you have, run the software and select Help > About StatPac for Windows. You can visit our updates page to check for updated versions of the software.

Top


QUESTION 5 - What's the fastest way to learn StatPac?

ANSWER - Use the online tutorial or the tutorial installed on your desktop. Also look at the Sample_Survey that was placed in the Data folder.

Top


QUESTION 6 - What kind of support do I get?

ANSWER - You receive 90 days of free technical support when you purchase the package. This is sufficient to learn to use the software and conduct a couple of surveys. After that, you can optionally purchase a yearly support/maintenance agreement. Support is available by e-mail, phone, or fax.

Top


QUESTION 7 - Do I need previous research experience to create effective surveys?

ANSWER - No. StatPac can be used by anyone. We have an online tutorial on designing questionnaires and on using the program. Our technical support personnel will help you through any difficulties.

Top


QUESTION 8 - How much does StatPac cost?

ANSWER - It depends which modules you order. Please consult our pricing guide.

Top


QUESTION 9 - How can I order StatPac?

ANSWER - You can purchase the software online or by calling us at (715) 442-2261. Our business hours are 9:00am to 5:00pm Central Time.

Top


QUESTION 10 - How many computers can I install the software on?

ANSWER - StatPac for Windows is licensed for use on a single computer. We specifically give you permission to install the software on one additional computer (e.g., your office computer, home computer, or laptop). Additional copies may be purchased for half price.

Top


QUESTION 11 - How do I get an upgrade for my copy StatPac?

ANSWER - When you have a current technical support agreement you'll be able to download updates as they become available. You can order a support agreement online, or by calling our office.

Top


QUESTION 12 - Who is StatPac Inc.?

ANSWER - In 1978 StatPac Inc. became the first company in the world to offer survey software for "micro" computers (as they were called back then). When IBM released their first PC, we were the first company to offer survey software for it. Since its beginning, StatPac's software has been enhanced, updated, and improved, so you know it's well-tested and easy to use. Our customer list includes well-known companies from all sectors (business, healthcare, education, government, and social sciences).

Top

Copyright 2014 StatPac Inc., All Rights Reserved